Gezocht vanaf April 2020:

Boer/Boerin

Poppenmama en/of papa

Dokters

Ontdekkingsreiziger(s) m/v

Chefkok m/v

Kunsternaars m/v

Graag reageren als je tussen de 0-4 jaar bent. Mocht dit zelf niet lukken, vraag je het even aan papa of mama. Ervaring niet nodig, maar wel interesse en motivatie in bovenstaande beroepen.

Werkdagen en tijden in overleg

Welkom

Gastouderopvang "Kidz Cafe" is een kleinschalige kinderopvang, gevestigd te Eindhoven in de mooie wijk Koudenhoven.

Gastouderopvang "Kidz Cafe" biedt opvang, in huiselijke sfeer (gezinsituatie) voor baby's en peuters vanaf ca. 6 weken t/m 4 jaar oud. Heeft u te maken met onregelmatige werktijden of een wisselend rooster, ook voor flexibele (nacht en weekend) opvang kunt u bij mij terecht. Tevens de mogelijkheid voor tijdelijke kinderopvang of reserve opvang, bijvoorbeeld wanneer uw huidige gastouder tijdelijk niet beschikbaar is (bv. zwangerschapsverlof, vakantie of ziekte).
De basisvoorwaarden zijn: een kindvriendelijke, stimulerende en veilige omgeving, waarin elk kind en ouder zich welkom voelt en herkent. Er is spelmateriaal aanwezig dat functioneel is voor de diverse ontwikkelingsgebieden voor baby′s van 0 tot 1,5 jaar en voor kinderen van 1,5 jaar tot en met 4 jaar.

Er is altijd een vaste, dus vertrouwd persoon aanwezig, zodat er stabiliteit wordt gecreëerd en geborgenheid tussen gastouder en de kinderen wordt gerealiseerd. Daarnaast werk ik met een achterwacht, iemand die in geval van calamiteiten binnen 15 minuten aanwezig kan zijn.

Gezamenlijk zorgen we voor een kindveilige en kindvriendelijke situatie en bieden wij de kinderen een warme en vertrouwde omgeving. Het gehele team is op de hoogte van de huisregels en het ontruimingsplan. Deze liggen voor u ter inzage bij Gastouderopvang "Kidz Cafe". 

Site designed & made by © eva laros

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now