Ik werk volgens het pedagogisch beleidsplan van het gastouderbureau waar ik mee samen werk. Dit pedagogisch beleidsplan is ook beschikbaar voor ouders.

Onderstaande punten vind ik belangrijk:

 • Een kind hoort zich prettig en veilig te voelen zodat hij/zij met plezier naar de opvang komt.

 • Er is een duidelijke dagindeling zodat kinderen een structuur hebben waarin rust en regelmaat is ingebouwd.

 • Ieder kind mag zich ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo. Waar mogelijk stimuleer ik de zelfredzaamheid van kinderen.

 • Ik draag zorg voor een goede veiligheid, hygiëne en verzorging van de kinderen.

 • Er wordt een goede leefstijl geboden met gezonde tussendoortjes. Hierbij let ik erop dat de meeste producten zo natuurlijk mogelijk zijn. Ik bied voor de beginnende eters de hapjes aan zoals ouders dit wensen.

 • Kinderen zijn vrij in het ontdekken en leren van verschillende soorten spelmateriaal. Ieder kind leert in zijn of haar eigen tempo en binnen de eigen interesses/mogelijkheden.

 • Er is ruimte voor de creatieve ontwikkeling door middel van dans, muziek, knutselen etc. knutselwerkjes mogen mee naar huis genomen worden.

 • Kinderen kunnen van elkaar leren, samen delen en hebben respect voor elkaar. Waar nodig ondersteun / begeleid ik de kinderen hierbij.

 • Er is voldoende ruimte voor communicatie met de ouders. Hiernaast zal ik ook (indien gewenst) in een schriftje schrijven zodat ouders op de hoogte zijn wat het kind zoal heeft gedaan. Ik sta voor een open en eerlijke communicatie.

 

AVG - Uw Privacy

Privacyverklaring Gastouderopvang “Kidz Cafe”


Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Francis Riepe. De eigenaresse van Gastouderopvang “Kidz Cafe”, gevestigd in Eindhoven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68386907.

 

Persoonsgegevens

Waarom ik jouw gegevens bewaar. Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen gaan als Francis van “Kidz Cafe” en vraagouder van “Kidz Cafe”. 
Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je ja hebt gezegd op met mij werken. Zie je er na een kennismakingsgesprek van af dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

 

Verwerken persoonsgegevens

Mocht je na een kennismakingsgesprek ja zeggen om opvang hier te krijgen, dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is, blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.

 

Beveiliging

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een cijfercode en vingerafdruk. 
Mijn site (www.kidzcafe.nl) is een etalage, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik ben bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en vertrouw op de bescherming van gegevens door yourhosting.com. 

Vanwege mijn figuur zou je het niet zeggen 😊, maar voor mijn site gebruik ik voor zover ik weet geen koekies/ cookies.

 

Niet digitale gegevens

Een enkele keer schrijf ik iets over jou of je kind op of bewaar iets wat je kindje bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast - waarvan alleen ik weet waar de sleutel verstopt is.. 

Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming - tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet van uitgaan. 

 

Termijnen waarop ik gegevens bewaar

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk en voor zo lang de opvang duurt. 
 

Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

Site designed & made by © eva laros

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now